Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
04.10. klo 17:00
Lopetusaika
04.10. klo 19:00
Paikka
Tehdaskartanonkatu 38 33400 Tampere
Tapahtuman tyyppi
, , , ,

Kasvimaan syystöitä Hiedanrannassa

Kasvimaalla teemme ajankohtaisia hoitotöitä ja korjaamme satoa aina tilanteen mukaan. Ota mukaasi ämpäreitä, koreja tai pusseja sadon kotiin viemiseksi.

Hiedanrannan Syötävässä puistossa järjestetään lokakuulle saakka avoimia ja maksuttomia puutarhatapahtumia, joissa viljellään yhteisöllisesti puiston kasvimaata. Tilaisuuksissa kylvetään ja istutetaan hyötykasveja, hoidetaan kasvimaata ja syksyllä korjataan satoa. Jotta viljelykasvit ehtivät kasvaa sadonkorjuukypsäksi, satoa jaetaan VAIN sadonkorjuutilaisuuksissa, siellä kulloinkin mukana oleville.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille, ei ennakkoilmoittautumista. Kokoonnumme kasvimaalla maanantaisin klo 17 Hiedanrannassa, Syötävän puiston alueella. Osoite on Tehdaskartanonkatu 38. Pääset paikalle helposti pyörällä tai bussilla Paasikiventieltä Hiedanrannan pysäkiltä.

Auton voi pysäköidä Lielahden kartanon parkkipaikalle ja kävellä siitä puistoon. Huom: säävaraus! Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumista löytyvät verkkosivuiltamme Facebookista @hiedanrannansyotavapuisto ja Instagramista @hiedanrannansyotavapuisto

Pukeudu sään mukaisesti ja ota omat työkäsineet mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tilaisuudet tarjoaa Hiedanrannan Kehitys Oy ja toteuttajana on Pirkanmaan Martat.

Tiedustelut tapahtumista: heidi.ovaska@martat.fi

Katso myös tulevia syksyn tapahtumia.