Pehmeä currysilli
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/04/Vappu_siemennakkari_currysilli_Lores.jpg
-
Avainsanat:
- Alkuruoat ja välipalat
- Juhannus
- Kalaruoat
- Kesä
- Vappu
Valmistusohje
2 kevytsuolattua sillifileetä
pieni sipuli
1 rkl öljyä
1,5 tl currya
1 dl majoneesia
1 dl turkkilaista jogurttia
ripaus mustapippuria
Huuhtele sillifileet kylmässä vedessä, liota tarvittaessa hetki. Kuivaa fileet talouspaperilla ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.Hienonna sipuli ja paista hetki paistinpannulla öljyssä. Lisää curry ja paista pari minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita keskenään silliviipaleet, sipuliseos, majoneesi, jogurtti ja pippuri. Tarkista maku ja anna maustua hetki jääkaapissa. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen kananmunanpuolikkaiden ja siemennäkkärin kanssa.