Valmistusohje

noin 30 pikkupullaa

annos joulupullataikinaa (5 dl nestettä)

murotaikina : (tähti) 
100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
tai 400 g valmista pakastemurotaikinaa

  1. Valmista pullataikina ja anna kohota.
  2. Tee murotaikina. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon muna ja kuivat aineet. Anna taikinan olla hetki kylmässä.
  3. Leivo pullataikinasta noin 30 pikkupullaa ja nostata ne.
  4. Kauli murotaikina ja ota siitä piparkakkumuotilla tähtiä. Voitele pullat munalla ja pane jokaisen pullan päälle tähtipipari.
  5. Paista 225°C:ssa 10-12 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 161.1 mg
  • Natrium 313.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Sokerit 22.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 52.5 g
  • Proteiini 6.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 13.6 g
  • Rasva 22.3 g