Aikaa olla kotona

Monet meistä viettävät nyt enemmän aikaa kotona. Kokoamme tälle sivulle Marttojen vinkkejä koko perheelle ruokaan, käsitöihin ja muuhun ajanvietteeseen liittyen. Luonnollisesti saat myös neuvot kotivaraan, hyvään käsihygieniaan sekä siivoukseen. Lue vinkkejämme ja jaa omasi somessa #aikaaollakotona. Pidetään toisistamme huolta!

Vanha kunnon #naapuriapu

Nyt on aika antaa naapuriapua. Kerro vinkkisi naapuriapuun kuvan kera ja liitä mukaan kampanjan tunniste sekä oma paikkakuntasi esim. #Naapuriapu #Hamina. Haasta myös ystäväsi ja tuttavasi mukaan. Pidetään toisistamme huolta.

Ruokalistat auttavat varautumisessa

Ruokakaupoissa käy kuhina, kun ihmiset hankkivat kotivaraa. Hamstraaminen ei kannata, mutta kotona olemiseen ja sairastumiseen varautuminen on hyvä asia. Kotivaraa hankkiessa hyvä suunnittelu on tärkeää. Ota avuksesi valmiit ruokalistamme.

Valmiit ruokalistat

Näin säilytät ja pakastat ruokia oikein

Katso lyhyeltä videolta vinkkejä ruoan säilyttämiseen ja pakastamiseen.

Säilöntä Pakastaminen

Helppoja kotiruokia

Marttojen reseptit on suunniteltu niin, että kaikki ruoat ovat edullisia, herkullisia ja valmistuvat nopeasti.

Pannukakku

Lue Martat-lehteä sähköisesti

Martat-lehti on marttojen jäsenlehti, jota kuka tahansa voi lukea sähköisesti. Lehdessä on hyviä reseptejä, siivousvinkkejä, käsityöohjeita ja neuvoja, kuinka saada rahat riittämään. Käy lukemassa ja nappaa vinkit arkeen.

Martat-lehti Issuussa

Tekemistä koko perheelle

Pikkukokki-sivuilta löydät Marttojen lapsille tekemiä reseptejä, siivousvinkkejä, askarteluohjeita, leikkejä ja vaikka mitä!

Pikkukokki-sivut

Viikon video: Näin huollat kengät

Pidennä kenkien käyttöikää hoitamalla niitä oikein ja säännöllisesti. Käsittele uudet kengät materiaaliin sopivalla hoitoaineella. Kysy kenkiä ostaessasi, mikä hoitoaine sopii kengille parhaiten.

Kenkien hoito Kaikki videot MartatTV:ssä

Martat somessa

Jaa sivu