|

Villasukkia äideille… ja bonuksena yhdet vauvalle

Tänä vuonna Marttaliitto ja Marthaförbundet täyttävät 120 vuotta ja Kätilöliitto 100 vuotta. Yhteisen juhlavuoden kunniaksi toteutamme yhteistyössä Sukat äidille -tempauksen. Sukat äidille -tempauksen aikana järjestöt lahjoittavat ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. Villasukkien avulla osoitamme ensisynnyttäjille tukemme ja kerromme välittävästä ja arvokkaasta työstämme.

Martat, marthat, kätilöt sekä muut innokkaat vapaaehtoiset kutsutaan tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia uusille äideille vuoden 2019 aikana. Kaikenlaiset villasukat ovat tervetulleita; perinteiset neulotut sukat, virkatut tai koukkuamalla tehdyt sukat. Tyyli ja tekniikka ovat vapaat. Villasukkia toivotaan pääosin koossa 39-40. Kun villasukat ovat valmiina, ne toimitetaan joko postittamalla tai tuomalla suoraan keräyspisteeseen. Keräyspisteitä löytyy ympäri Suomen. Marttojen sukat äidille -tempausesta voit lukea tarkemmin klikkaamalla TÄSTÄ.

Kaikki tässä päivityksessä olevat sukat olen hakenut tänään Lehtikankaan kirjastosta, missä on yksi sukat äidille -tempauksen keräyspisteisteistä. Katso, miten ihania sukkia!

.
.

Näiden sukkien neuloja oli tehnyt supersöpöt sukat myös vauvalle <3

Villasukkaparien tavoitemäärä on huikeat 21 000 paria. Yhdessä me pystymme tähän!

Olisiko sukat äidille -tempaus se sinun marttajuttusi?