Marttablogit
Jaa kanssamme vuoden ilot ja surut, vinkit ja ideat. Marttablogeissa riittää monenlaista luettavaa!
Hae
Blogi
Syreenisokeri- ja raparperireseptejä
Syreeninkukkasokeria käytetään leivontaan sekä juomien ja jälkiruokien maustamiseen. Raparperista valmistuu jälkiruuat, leivonnaiset ja lisukkeet.
Lue lisääKurtturuusun torjunta
Kurtturuusu on haitallinen vieraslaji, joka syrjäyttää alkuperäisiä kasvi- ja eläinlajeja.
Lue lisääTikkupullat Marttojen tapaan
Retken tähtihetki on tikkupullien paistaminen! Tikkupullat paistetaan leirinuotiolla tai takkatulen ääressä.
Lue lisääLavaviljelyä hyötykasvipuutarhassa
Variskankaan Martat kävivät tutustumassa lavaviljelyyn.
Lue lisääKurkkusushiet Vilman tapaan
Raikkaan makuiset kurkkusushiet saavat potkua sriracha-majoneesista ja hapokkuutta sitruunamehusta.
Lue lisääNeulerättäri, pottuvani, työnsankareita ja suklaasuukkoja
Käsitöiden tekeminen yhdistää – yhteiset käsityöprojektit ja kässäillat tutustuttavat käsitöistä innostuneita toisiinsa.
Lue lisääLeikkiä, erilaisia hevosvoimia ja marttailua
Korona-ajan jälkeen olemme niin iloisia erilaisista tapahtumista!
Lue lisääMarttojen matkassa pääsiäiseen (reseptejä)
Marttojen toiminta on nykyaikaista, rentoa ja iloista meininkiä!
Lue lisääSitrustäytekakku ja pääsiäisateria Variskankaan Marttojen tapaan
Variskankaan Marttojen pääsiäisruokakurssilla valmistettiin yhdessä pääsiäisateria.
Lue lisää