Matikkakeitto -ja kalaruoka kurssi ma 26.2.2024
Tule oppimaan Lapin Martoille kuinka nylkeä made ja kuinka valmistaa siitä maukasta matikkakeittoa. Ja miten teet pakaste ja säilykekaloista maukasta ruokaa.
Odotettu keskitalven keitto! Made ei ole mikään kaunotar, mutta maku on sitäkin herkullisempi. Haluaisitko oppia nylkemään made-kalaa ja tekemään siitä maukasta keittoa. Entä miten hyödynnät pakaste tai säilykekaloja?
Kurssilla pääset nylkemään madetta ja valmistetaan siitä herkullista matikkakeittoa, erilaisia kala menu vaihtoehtoja sekä tuoretta leipää, sekä jälkiruokaa.
Kalan käsittelyn lomassa kuulet myös made-kalan pyytämisen saloista.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään ma 26.2.2024 klo 17.00–20.00
- Kurssi pidetään Rovakatu 13, Rovaniemi
- Kurssin hinta on 34 €, marttajäsenille 29 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kurssimaksu suoritetaan korttimaksuna paikan päällä
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
Ohjeita kurssilaisille
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, jos mahdollista. Esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
- Voit ottaa mukaan muovirasioita ylijääneiden ruokien viemiseksi kotiin.
- Tule kurssille vain terveenä ja huolehdi hyvästä käsihygieniasta kurssin aikana ja pidä turvaväliä.
Lisätietoja kursseista 0407342636/Liisa tai lapin.toimisto@martat.fi. Mainitse erityisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä.