Marttaliiton koulutukset ja webinaarit

Metsäteemavuoden verkkoluennot

Marttojen metsäteemavuoden asiantuntijaluennoissa sukelletaan metsäteemaan eri näkökulmista. Luennot pääset katsomaan joko Martta-akatemiasta, josta löydät lisämateriaalina luentoesitykset. Videot ovat myös vapaasti katsottavissa Marttojen Youtube-kanavalla, jonne löydät linkit tältä sivulta. Tule mukaan oppimaan, millaisia aarteita metsäluonto meille tarjoaa!

Hyvinvointia metsäluonnosta

Millaisia hyvinvointivaikutuksia metsäluonnolla on ja miten voimme lisätä luontoperusteista hyvinvointia omassa arjessamme? Luennoitsijana Marttaliiton ympäristöasiantuntija Heidi Holmroos. Luennon kesto on 27 min.

Katso luento tästä

Luonnonyrtit – tunnistaminen ja käyttö

Luonnonyrtit tuovat vaihtelua ja väriä lautaselle! Niiden kerääminen kannattaa aloittaa helposti tunnistettavista lajeista kuten voikukka, maitohorsma, nokkonen ja pihatähtimö. Tule kuuntelemaan, mitä luonnonyrttien keräämisessä tulee huomioida ja miten voit hyödyntää niitä keittiössä. Luennoitsijana Pohjois-Pohjanmaan kotitalousasiantuntija Anne Lampela. Luennon kesto on 31 min.

Katso luento tästä

Metsämarjat

Tunnetko yleisimmät metsämarjamme: mustikan, puolukan, lakan, karpalon, juolukan ja variksenmarjan? Luennossa perehdytään siihen, miksi luonnonmarjoja kannattaa hyödyntää sekä annetaan vinkit yleisimpien metsämarjojemme käyttöön. Luennoitsijana Pohjois-Pohjanmaan Marttojen toiminnanjohtaja Heli Similä. Luennon kesto on 27 min.

Katso luento tästä