Avainsanat:

Valmistusohje

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää kuiva-aineseos, öljy, porkkanaraaste ja anansmurska vaahdon joukkoon kevyesti sekoitellen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa 20-25 minuuttia.
Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä seos jäähtyneen kakkulevyn päälle. Ripottele päälle nonparelleja.
Leikkaa kakku leivoksiksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 193 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 0.7 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 84.5 mg
  • Natrium 120.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Sokerit 16.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 27.3 g
  • Proteiini 2.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Rasva 8.5 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu