Tule mukaan ruokakurssille!

Oletko koskaan viettänyt mukavaa aikaa kokkaillen perheen, ystävien tai vaikkapa työkavereiden kanssa? Järjestämme tilauskursseja yrityksille ja erilaisille ryhmille. Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa.

Yhteinen ilta kokkailun ja ruokailun parissa on rentouttava ja mukava irtiotto arjesta ja työkiireistä. Tarjoamme sinulle kivan vaihtoehdon kokeilla kokkaamista tykypäivänä, yllätysjuhlissa, synttäreillä, polttareilla, kaveriporukalla tai vaikka suvun kesken. Reseptimme sopivat kaikentasoisille kokkaajille ja niissä on huomioitu ruokasesongit. Siis tilaa kauttamme ruokakurssi ja nauti ammattilaisten osaamisesta!

Voit valita kurssin alla olevista vaihtoehdoista. Tutustu kevään 2022 uutuuksiin. Elokuussa päivittyvät uudet sesongin mukaiset ruokakurssimme!

Italialainen keittiö

Tämä kurssi tarjoaa raikkaita, keväisiä tuulahduksia italialaisesta keittiöstä.  Pasta, pesto, sitruuna ja basilika saavat keittiön täyteen tuoksuja ja herättelevät kivasti nälkää. Italiassa ruoka tehdään pääasiassa oman maakunnan, kylän tai pihan raaka-aineista ja niin tälläkin kurssilla käytetään lähiruokaa niin paljon kuin mahdollista. Italia tunnetaan myös niukkuuden keittiöstä, cucina poverasta, eli köyhästä keittiöstä.  Herkullisia makuja osataan loihtia yrttien ja vihannesten avulla yksinkertaisista aineksista.  Eikä mitään heitetä hukkaan. Buon apetito!

Parsaa ja perunaa

Parsa aloittaa kevään ja uusi peruna tuo kesän. Pitääkö parsa kuoria? Miten uudet perunat keitetään? Kurssilla saat vastauksen näihin kysymyksiin ja lisäksi valmistamme sekä ruokapöydän klassikkoruokia, että jotain aivan uutta näistä kevään ja alkukesän suosikeista.  Tervetuloa nauttimaan keväisestä menusta!

Keväinen brunssi  

Brunssi aloitetaan nauttimalla marja-mimosamaljat ja kokkaamalla yhdessä mm. italialaista munakasta, amerikkalaisia pannukakkuja, nizzansalaattia, hernebruchetat, vihersmoothiet ja pikapavlovat. Lisäksi pöytään katetaan croissantit, hunajamelonia, kuohuviiniä ja kahvia ja teetä. Tällä kurssilla keskitytään nauttimaan kiireetön brunssi hyvässä seurassa. Kokkailut ovat helppoja ja melko nopeita. Tervetuloa brunssille! Brunssi sopii laktoositonta ruokavaliota noudattaville.

Ota yhteyttä

Sinua palvelee kotitalouden asiantuntija Jaana Lehrbäck: jaana.lehrback@martat.fi, puh. 044 577 7192

Lisätietoa kurssista: kurssipaikka, kesto, ryhmän koko ja hinta

  • Kurssipaikkana on Marttojen keittiö Hämeenlinnassa ja kurssin kesto ruokailuineen on 3–4 tuntia.
  • Keittiöömme mahtuu maksimissaan 16 henkilöä.
  • Kurssin hinta ma-to 470 euroa ja pe-la 570 euroa, mikä sisältää tilavuokrat, reseptit, esiliinat, ohjauksen ja yhteisen ruokailun.
  • Kurssin elintarvikekulut veloitetaan erikseen. Asiakas voi tuoda kurssille omat ruokajuomat.