Reseptihaku









Tervetuloa Marttojen herkullisten reseptien pariin! Ruokaohjeet ovat pääsääntöisesti noin 4 hengelle. Leivonta- ja säilöntäohjeissa annoskoko vaihtelee.
Aamiaismuffinssit

Pitkien viikonloppuaamujen brunssille sopivat nämä gluteenittomat aamiaismuffinssit, joissa maistuvat kardemumma ja mustikka. Ohjeesta tulee noin kymmenen muffinssia.

Alkukesän salaatti

Etenkin alkukesästä luonto tarjoaa mitä maukkaimpia villivihanneksia. Kokeile rohkeasti ja ihastu!

Alsacen lanttu-possupata

Maukas porsaanlihasta valmistettu pata valmistuu liedellä tai uunissa. Voit laittaa pataan myös muita juureksia makusi mukaan.

Ananaspirtelö

Vain muutamasta ainesosasta syntyy herkullinen ja nopea ananasjuoma.

Appelsiini-kardemummaglögi

Glögi laitetaan maustumaan jo edellisenä päivänä. Alkoholittomana vaihtoehtona voi tarjota kuumaa omenamehua.

Appelsiinikakku

Appelsiinikakku on raikas ja mehevä kahvikakku. Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän jälkeen.

Aprikoosipiirakka

Mehevä aprikoosipiirakka sopii kevääseen.

Avokadokastike

Avokadosta syntyy ihana kastike, joka sopii vaikka dippailuun tai salaatinkastikeeksi.

Baba

Baba,eli pääsiäispulla kuuluu ortodoksiseen pääsiäiseen. Tämä korinteilla ja rommilla rikastettu pulla on oikea keväisen juhlan herkku.

Bagelit

Bagelien valmistus on helppoa! Erityistä valmistuksessa on taikinasta muotoiltujen rinkilöiden keittäminen vedessä ennen niiden paistamista. Bagelien täyttämisessä vain mielikuvitus on rajana!

Banaanipirtelö

Tässä pirtelössä maistuu ihanasti banaani, suklaa ja appelsiini.