Tietosuojaselosteet

Marttaliitto kerää ja ylläpitää toimintansa edellyttämiä rekistereitä, jotka sisältävät henkilötietoja. Yksityisyytesi on meille tärkeä.

Marttaliitolle toimitetuista tiedoista pidetään hyvin huolta. Kerättäviä tietoja käytetään vain siihen tarkoitukseen ja sen toiminnan kehittämiseen, joihin ne on kerätty. Rekisterien tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Jokaisella tietoja keräävällä toiminnalla on yhteyshenkilö, jonka puoleen voit kääntyä tietojen tarkastamiseen tai muiden aiheeseen liittyvien kysymysten kanssa. Yhteyshenkilön löydät jokaiselle tietoja keräävälle toiminnolle laaditusta tietosuojaselosteesta.

Tietosuojaselosteet löytyvät linkkeinä tältä sivulta. Marttajärjestön jäsen- ja asiakasrekisterin tietosuojaseloste on myös Martat-sovelluksen tietosuojaseloste.


Lisätietoja

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä Marttaliiton hallinto- ja talousjohtaja Reijo Petrelliin, reijo.petrell@martat.fi, 050 302 1533. Alla olevista tietosuojaselosteista löydät vielä tarkempia yhteystietoja.


Tietosuojaselosteet


Katso myös