Juusto-kinkkusarvet

16 annosta

Valmistusohje

3 ½ dl vehnäjauhoja
2 ½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 dl juustoraastetta
50 g margariinia
200 g kermaviiliä

Täyte:
1 kananmuna
1,5 dl juustoraastetta
75 g palvikinkkukuutioita
1/4 tl oreganoa
1/4 tl basilikaa
1/8 tl mustapippurirouhetta

Voiteluun:

1 kananmuna

1. Sekoita kuivat aineet ja pehmeä rasva keskenään.
2. Lisää kermaviili ja sekoita taikina tasaiseksi, älä vaivaa. Anna taikinan seistä hetki kylmässä
3. Sekoita täytteeseen tulevat aineet keskenään.
4. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse ne jauhoja apuna käyttäen pyöreiksi levyiksi.
5. Jaa levyt taikinapyörällä kahdeksaan osaan ja laita täytettä kolmion leveämpään päähän.
6. Kääri kolmiot rullalle ja muotoile sarviksi pellille leivinpaperin päälle.
7. Voitele sarvet munalla ja paista 225°C:ssa uunin keskitasossa 1215 minuuttia.

Hiilijalanjälki
0.19 kg CO2 ekv
  • Energia 122 kcal/annos
  • Rasva 6.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.8 g
  • Proteiini 5.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.5 g
  • Sokerit 0.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 253.8 mg
  • Kalsium 169.5 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 0.1 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus