Makumatka Sveitsiin -verkkoruokakurssi
Sveitsi on mielenkiintoinen ruokamaa. Sen keskeinen sijainti tuo ruokapöytiin vaihtelevaa ja monipuolista tarjottavaa.
Sveitsiläisessä keittiössä yhdistyy vaikutteita saksalaisista, ranskalaisista ja pohjoisitalialaisista keittiöistä. Sveitsiläiset suosivat oman maan antimia, pääraaka-aineina ovat erilaiset maitotaloustuotteet, erityisesti juusto, liha, vuoristojärvien kalat ja peruna. Röstiperunat ovat meille suomalaisille tuttu ruoka. Tiesitkö, että röstiperunoiden kotimaa on Sveitsi?
Verkkokurssin menu:
Appenzeller punajuurikeitto, perunarösti, Käseküclein – juustopiiraat ja omenastruudeli
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään torstaina 19.3.2026 klo 17.00–19.00
- Kurssin hinta on kaikille 25 € (sisältää ruokaohjeet, kauppalistan, etäopetuksen ja kurssitallenteen).
- Kurssi sopii aloittelijoille. Osallistuja voi itse päättää, kuinka monta ruokalajia haluaa valmistaa vai seuraako vain opetusta.
- Osallistuja hankkii tarvittavat raaka-aineet itse ennakkoon.
- Opettaja lähettää sähköpostitse noin viikkoa ennen linkin Martta-akatemiaan, josta löytyvät kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit. Rekisteröitymistä Martta-akatemiaan ei tarvita.
- Lisätiedot: jaana.lehrback@martat.fi
Ohjeita kurssilaisille
- Opetus järjestetään Teams-kurssialustalla, johon lähetetään suora osallistumislinkki. Huomioithan, että linkki kurssille ja Martta-akatemiaan lähetetään siihen sähköpostiin, jolla kurssille ilmoittaudut. Olethan tarkkana, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu ja aktiivisessa käytössä. Tarkistathan, etteivät materiaalit myöskään tule roskapostiisi.
- Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen tai puhelimen internet-yhteydellä ja oman laitteen peruskäyttötaidot.
- Kurssista nauhoitetaan tallenne, joka on kurssille ilmoittautuneiden käytössä kahden viikon ajan.
Ilmoittautuminen
- Ilmoittaudut kurssille ostamalla lipun verkkokaupastamme. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.3.2026