Takaisin tapahtumalistaukseen

Aivot ja ravitsemus, luento Teamsissa

Tule kuulemaan asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia. Syömäsi ravinto vaikuttaa aivoterveyteesi. Aivoterveyttä voi jokainen edistää itse, tämä luento antaa aivoillesi ajattelemisen aihetta!

 

Tietoa Aivot ja ravitsemus -luennosta

  • Teams järjestetään torstaina 9.3. klo 10–11.30
  • Luennoitsijana on Raija Tahvonen, professori emerita (genominen ravitsemus / Luke)
  • Luennolla kuulet asiantuntijan neuvoja, kuinka voit edistää aivojesi hyvinvointia.

Aivot ja elinikäinen ravitsemus

Ruuassa ravintoaineiden lisäksi olevia muita tärkeitä tekijöitä

Ruokavaliot, joista on positiivista tutkimusnäyttöä

Energian saannin vaikutus aivoihin

Aivoille hyödylliset rasvat

Kalan merkitys

Fenoliset yhdisteet

Kasvien mikrobit

Kasvisten ja viljojen kuidut

Eräiden geenien ja epigenetiikan merkitys

Aivoille haitallisia ravintotekijöitä

Syö harvoin näitä ruokia

Suosi näitä ruokia ja ruuanvalmistustapoja

  • Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset 2.3. mennessä. Saat Teams-kutsun sähköpostiisi muutamaa päivää ennen tapahtumaa.
  • Luento on osallistujille maksuton.

Lisätietoja

  • tuulikki.uusitalo@martat.fi

Näin ilmoittaudut mukaan:

    • Valitse Lisää osallistuja
    • Valitse marttajäsen, jos olet martta.
    • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero
    • Paina lähetä