Tue työtämme

Tukemalla toimintaamme lahjoittamalla olet mukana varmistamassa, että heikossa asemassa olevat lapsiperheet saavat valmiuksia hyvän ja kestävän arjen taitoihin sekä itse pärjäämiseen.

Kotimaassa annamme lapsiperheille kotitalousneuvontaa ja arkista apua. Järjestämme lasten omia kokkikursseja, vanhemmille ja lapsille yhteisiä kursseja sekä tarpeen mukaan kotitalousneuvontaan keskittyviä kotikäyntejä. Neuvomme perheitä käytännönläheisellä, lämpimällä ja varmalla otteella. Perheiden arjen hallinta lisääntyy ja hyvinvointi vahvistuu, kun itse opitut taidot otetaan käyttöön.

Toimimme myös kansainvälisesti Somalimaassa, Etiopiassa, Malawissa ja Sambiassa. Tuemme kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia naisia ja tyttöjä kouluttamalla heitä ravitsemuksessa, kotitaloustaidoissa ja pienyrittäjyydessä. Naiset saavat yrittäjyystaitoja ja nuoret tytöt tietoa omista oikeuksistaan ja seksuaaliterveydestä.

Lämmin kiitos tuestasi!

Monia tapoja lahjoittaa

Voit tukea toimintaamme tekemällä kertalahjoituksen Martanpuodin kautta, merkkipäivä- ja muistolahjoituksella, testamenttilahjoituksella sekä yritysyhteistyön kautta. Voit myös olla mukana keräämässä Marttametsää, jonka keräys aloitettiin Marttajärjestön 125-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö suunnitellaan yhdessä huolellisesti. Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Vaikutamme, autamme, opastamme ja inspiroimme. Ideoimme ja teemme ruokaan, ravitsemukseen, puutarhanhoitoon, ympäristöön, kodin talouteen ja kodinhoitoon liittyvää aineistoa tarjoten tekemisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Keräyslupa

Poliisihallitus keräyslupa RA/2020/857. Lupa on myönnetty Marttaliitto ry:lle 15.7.2020 ja se on voimassa 1.8.2020 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lupa on voimassa toistaiseksi.