Tummiin asuihin puettu naisryhmä istuu ulkona matoilla ja taputtaa käsiään. Kaikki hymyilevät, yksi naisista soittaa suurta rumpua.Keltaiseen ja turkoosiin pukeutunut nainen istuu pihalla pilkkomassa tomaatteja.Kuvan keskellä puolilähikuvassa tummaihoinen nutturapäinen nainen hymyilee. Hänellä on sinivalkoraidallinen paita. Hänen takanaa on hyllyjä, jotka ovat täynnä erilaisia jauhopusseja ja juomapulloja. Hänen vasemmalla puolellaan on iso pino kananmunia kananmunakennoissa.Afrikkalaistaustainen nuori nainen istuu polvillaan maassa, hänellä on voiletti paita, kirjava lannevaate ja pinkki päähine. Hän viittoo ja katsoo ohi kameran kuvassa vasemmalle.

Kertalahjoitus tytöille ja naisille Afrikassa

Marttajärjestö tukee Somalimaan, Sambian, Malawin ja Etiopian naisia ja tyttöjä kouluttamalla heitä ravitsemuksessa, kotitaloustaidoissa ja pienyrittäjyydessä. Tuellasi autamme naisten ja tyttöjen kouluttautumista sekä heidän perheidensä arjessa selviämistä ja hyvinvointia. Yhtenä tärkeänä kohderyhmänä ovat vammaiset naiset ja vammaisten lasten äidit, joille järjestetään itsemääräämisoikeutta ja omia elämäntaitoja vahvistavia koulutuksia kuten kotitaloustyöpajoja.

Voit tutustua tarkemmin työhömme täällä.

Lahjoituksesi auttaa mm. näin:

  • 10 €: yksi päivä ravitsemuskoulutusta vähävaraiselle perheenäidille
  • 20 €: kaksi päivää ravitsemus- ja ruuanvalmistuskoulutusta vähävaraiselle perheenäidille
  • 100 €: pienlaina kotitalousalan naisyrittäjälle

Lämmin kiitos tuestasi!

Lahjakortti

Tallenna lahjakortti, täytä itse sopiva otsikko, teksti ja allekirjoitus ja tallenna uudelleen. Voit lähettää kortin sähköisesti aineettoman lahjan saajalle tai printata sen.

Lisätiedot: Marttaliiton kehittämispäällikkö Terhi Lindqvist, terhi.lindqvist (at) martat.fi, p. 050 516 9412.

Keräystili

Voit lahjoittaa myös tilisiirrolla käyttäen seuraavia tietoja:
Danske Bank FI15 8000 1570 4855 90 / Marttojen kehitysyhteistyö
Viite 2066.

Keräyslupa

Poliisihallitus keräyslupa RA/2020/857. Lupa on myönnetty Marttaliitto ry:lle 15.7.2020 ja se on voimassa 1.8.2020 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lupa on voimassa toistaiseksi.