Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Aloitusaika
07.10. klo 17:00
Lopetusaika
07.10. klo 19:00
Paikka
Rovakatu 13 96100 Rovaniemi
Tapahtuman tyyppi
, ,

Villasukka- ja pipokässäilypaja

Villasukka- ja pipokässäily Lapin alueella
Oletko aina halunnut oppia kutomaan sukat ja tehdä itse kantapäätkin, mutta käsityötunneista on pitkä aika ja YouTube videot ei viehätä 🙂 Nyt oppiminen olisi mahdollista Lapin piirin vapaaehtoisten kässämarttojen opastuksella. Tarkoitus on, että kokoontuminen onnistuu toimistolla, mutta jos haluat tulla tietokonevälitteisesti mukaan, niin ilmoita siitä ilmoittautumisen lisätietokentässä. Teamsin kautta voi tulla noin 5-6 hlöä, niin vapaaehtoiset pärjäävät ryhmien kanssa.

Etsimme ryhmään max 8 innokasta kutojaa, jotka sitoutuvat osallistumaan kerhoon 4.lla kerralla: Sukkaohjelma 4 kertaa 7.10. 21.10, 4.11. 18.11. aina klo 17-19 (suunnitelma, että 1.kerralla aloitus ja varret, 2.kerralla kantapää, 3.lla kerralla kaventaminen 4.kerta lopetus ja päättely) Kerhojen välissä saat kotiläksyksi tehdä sukkaa tai kahta sukkaa aina seuraavaan vaiheeseen asti.

Pipoa voi tehdä kehikolla, ja sen saa kässämartoilta.

Saat ohjaajilta langat ja yhdet puikot, jos haluat kutoa kahta sukkaa yhtä aikaa, sinun tulee hankkia itsellesi toiset puikot. Tarvikkeet ja ohjaus ovat maksuttomia. Etäosallistujien osalta voidaan sopia lankojen haku toimistolta, tai voit kutoa omista langoista. Kahvi/teeraha peritään joka kerta. Ota mukavat sisäkengät ja halutessasi kasvomaski mukaan. Ilmoittaudu ryhmään Lapin marttojen tapahtumakalenterin kautta, lisätietokenttään tietoa kumpaa aiot kutoa ja tuletko paikanpäälle vai virtuaalisesti – ja tule mukaan!