Takaisin tapahtumalistaukseen

Pohjoisten piirien Marttapäivä la 8.6.2024 Ilmoittaudu!

Marttojen 125-juhlavuoden metsä teeman mukaan vietämme päivän jokirannassa ja metsässä. Päivä alkaa ruokailulla ja ohjelmassa on metsäteemaisia tietoiskuja/ työpajoja, unohtamatta metsäisiä herkkuja. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen marttapäivään tulee helmikuun aikana.

MARTTAPÄIVÄ 8.6.2024

Lapin Martat kutsuvat kaikkien pohjoisten marttapiirien martat ulkoilma tapahtumaan Rovaniemelle Metsähirvaan pihalle 8.6. klo 12-19. Eli kaikki martat Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Keski-Etelä-pohjanmaan piireistä merkatkaa päivä jo kalenteriin.

Päivä alkaa 12-14 ruokailulla hotellin ravintolassa sekä yhdistysten ja metsäteemaisten myyntipöytiin tutustuen. Yhdistyksillä ja yrityksillä on mahdollisuus pitää alueella myyntipöytää päivän aikana. Kysy tästä lisää liisa.karppinen@martat.fi tai 0407342636/Liisa.

Osallistut innostaviin työpajoihin, joissa tutustutaan pohjoisiin luonnonantimiin. Kokkaat herkullisia metsäherkkuja ja opit mahdollisesti uusia käsityötekniikoita luonnon materiaaleilla.

Päivän päätteeksi pääset nauttimaan kenttälounaan ja nokipannukahvit Kemijoen rannalla.

Osallistumismaksu 40€ /martta sis. ruokailut, kahvin ja työpajat.

Virallisen ohjelman ulkopuolella majoitus ja ruokailu oma kustanteisesti. Lapin martoilta voi ostaa telttapaikan 5€, nuotioiltapala 5€ ja saunamaksu 5€

Illalla sinulla on halutessasi mahdollisuus saunoa ja uida virkistävässä Kemijoessa sekä viettää yhdessä iltaa rannalla. Yhdessä ulkona ruokaileminen ja yöpyminen vahvistaa yhteyttä luontoon sekä toisiin marttoihin.

Päivän jälkeen on mahdollisuus jäädä majoittumaan alueelle #nukuyöulkona periaatteella, omilla teltoilla ja riippumatoilla. Tai voitte varata hotellista majoituksen. Iltapalan ja aamupalan hoitaa jokainen majoittuja itse. Hotelli metsähirvaan verkkokauppaan on avattu martoille -20% alennuskoodi: LAPINMARTATRY joten voit halutessasi myös majoittua hotelliin.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset www.martat.fi/lappi/tapahtumat tai kootusti yhdistyksistä liisa.karppinen@martat.fi 0407342636

Ilmoittautumiset 8.5. mennessä.

Ilmoittautuminen linkin tai oman yhdistyksen kautta. Ilmoitathan oman yhdistyksen sekä erityisruokavalion. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää niin olkaa yhteyksissä.

Maksu tapahtuu oman yhdistyksen kautta tai paikan päällä korttimaksulla.

Lisätietoja liisa.karppinen@martat.fi, 0407342636/Liisa

Tapahtumaa tukee Rovaniemen kylien kehittämissäätiö