Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Päivämäärä
17.11.
Aika
17:00 - 20:00
Tapahtuman tyyppi
Kurssi, Kurssi tai Koulutus
Tapahtuman aihe
arkiruoka, joulu, Juhlat ja sesonki, liharuoka, Ruoka ja ravitsemus, ruokaohjeet, ruokaperinteet, talvi
Toteutustapa
Kasvokkain
Kohderyhmä
Avoin kaikille
Paikka
Yliopistonkatu 33 G
Turku, 20100 Suomi
Puhelin:
050 448 1665

17.11. Opi tekemään makkaraa – makkarantekoilta / Turku

Jauhomakkaroiden aika oli ja meni. Nyt makkarat tehdään itse ja ne ovat hyvän lihaisia.

Tule mukaan suositulle makkarantekokurssille, jossa valmistetaan eri menetelmillä, eri lihoista ja tietenkin eri makuisi makkaroita.
Kurssilla tehdään lihaisia kotimakkaroita luonnonsuoleen. Paistuuko pannulla ryynäri vai bratwursti, se selviää
Marttakeittiössä. Tervetuloa maistamaan ja paistamaan.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään torstaina 17.11. klo 17 – 20
  • Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Yliopistonkatu 33 G, Turku
  • Sisältö: Makkarantekokurssilla opit valmistamaan kotimakkaroita eri menetelmin.
    Illan pääteteksi nautitaan makkara-ateria ja kotiin viemisiksi saat hyvät ruokaohjeet.
  • Hinta: peruslippu 35 €, marttajäsenet 30 €.
  • Lisätiedot: pia.niemonen@martat.fi

Ilmoittautuminen

  • Varaamalla lipun verkkokaupastamme ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Varaa lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    → täytä tietosi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 10.11.