13.9. Hapatusta ja pikkelöintiä -ruokakurssi / Pori

Hapattamalla saa kesän maut ja satokauden herkut talveksi talteen.
Hapattamalla saat satokauden herkulliset maut purkkeihin ja pääset nauttimaan niistä ympärivuotisesti. Hapattaminen eli fermentointi on perinteinen säilömistapa, joka on nostanut jälleen päätään. Fermentoinnissa elintarvikkeeseen muodostuu maitohappobakteereita, jotka saavat aikaan käymisen ja estävät haitallisten mikrobien kasvun. Hapattaminen on edullista, se ei vie energiaa eikä edellytä kalliita pakkausmateriaaleja.
Pikkelöinti on myös eräänlaista säilöntää, lyhytaikaista säilöntää. Pikkelöinnillä halutaan korostaa raaka-aineiden makuja ja tietenkin myös parantaa säilyvyyttä.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 13.9. klo 17-20
- Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö, Valtakatu 7 C, Pori
- Sisältö: Opetus, oppimateriaalit, ruoan valmistaminen ohjatusti ja illan päätteeksi ruokailu.
- Hinta: 34 € / jäsenlippu ja 39 € / peruslippu
- Lisätiedot: sari.raininko@martat.fi / 044 774 3428
Ilmoittautuminen
- Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ valitse jäsenhintainen lippu (martat) tai valitse perushintainen lippu
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu 6.9.