Takaisin tapahtumalistaukseen

16.11. Suussa sulavaa suklaasta / Verkkoruokakurssi

Suklaa on monikäyttöinen raaka-aine. Myös makunsa puolesta se hemmottelee useita makunystyröitä.
Suklaa sopii niin leivontaan, ruoanlaittoon kuin sellaisenaan makean nälkään.

Suussa sulavaa suklaasta -verkkoruokakurssilla pääset tutustumaan suklaan saloihin ruoanlaitossa. Kurssilla valmistetaan suklaa-balsamicosalaatinkastike, valkosuklaakatkaravut, erilaisille pihveille sopiva suklaakastike ja toki myös makeaa hyvää.
Kurssilla kuulet myös oivat opit ja hyvät niksit suklaan sulattamiseen.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään torstaina 16.11. 2023 klo 17.00–19.15
  • Kurssin hinta on kaikille 25 € (sisältää ruokaohjeet, kauppalistan, etäopetuksen ja kurssitallenteen).
  • Kurssi sopii aloittelijoille. Osallistuja voi itse päättää, kuinka monta ruokalajia haluaa valmistaa vai seuraako vain opetusta.
  • Osallistuja hankkii tarvittavat raaka-aineet itse ennakkoon.
  • Opettaja lähettää sähköpostitse viikkoa ennen kurssia linkin Martta-akatemiaan, josta löytyvät kaikki kurssilla tarvittavat materiaalit. Rekisteröitymistä Martta-akatemiaan ei tarvita.
  • Lisätiedot: emmi.lukkarila@martat.fi

Ohjeita kurssilaisille

  • Opetus järjestetään Teams-kurssialustalla, johon lähetetään suora osallistumislinkki.  Huomioithan, että linkki kurssille ja Martta-akatemiaan lähetetään siihen sähköpostiin, jolla kurssille ilmoittaudut. Olethan tarkkana, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu ja aktiivisessa käytössä. Tarkistathan, etteivät materiaalit myöskään tule roskapostiisi.
  • Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen tai puhelimen internet-yhteydellä ja oman laitteen peruskäyttötaidot.
  • Kurssista nauhoitetaan tallenne, joka on kurssille ilmoittautuneiden käytössä kahden viikon ajan.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittaudut kurssille ostamalla lipun verkkokaupastamme. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 6.11.