24.1. Kotivara kuntoon-ketjukoulutus ja vuoden vinkit marttailuun/ Salo
Kotivaraksi kannattaa valita ruokaa, josta pidät. Papupurkkeja ei tarvitse varastoida, jos ne eivät kuulu muutenkaan arkeesi.
Miten siis käytät sen, mitä kuivakaapista löytyy? Miten säilykkeistä valmistetaan hyvää kotiruokaa? Entä kuinka hyödyntää hävikkiruokaa?
Ketjukoulutuksen tarkoituksena on jakaa tietoa kotivarasta ja viedä osaamista yhdistystoiminnan kautta jokaiselle martalle. Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan.
Kotivara on omatoimisen varautumisen lähtökohta. Vuoden 2023 marttailun teema on ”varaudutaan taidolla”. Ketjukoulutuksessa pääset kokkailun lomassa kätevästi mukaan uuteen marttailuvuoteen. Hyvien marttailuvinkkien kera.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 24.1. klo 17-20
- Paikka: Armfeltin koulun kotitalousluokka, Kuruntie 5-7, Halikko
- Sisältö: Opetusja oppimateriaalit, ruoan valmistaminen, vinkkejä järjestötoimintaan.
- Maksuton
- Lisätiedot: riitta.laatu@martat.fi / 044 262 0003
Ilmoittautuminen
- Varaamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Varaa lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat - Ilmoittautuminen sulkeutuu 18.1.