4.9. Syksyinen sieniruokakurssi / Turku

Mitä sienistä voi valmistaa? Tule kurssille oppimaan ja kokkaamaan.
Tatit, haperot, vahverot ja rouskut ovat maukasta syksyistä sienisatoa.
Sienten maku itsessään ei ole kovin voimakas, joten niistä on kohtuullisen helppo valmistaa ihastuttavia ruokia. Muun muassa risotot, salaatit, muhennokset ja erilaiset suolaiset leivonnaiset maistuvat sienillä ryyditettyinä.
Sieniruokakurssilla pääset poimimaan parhaat päältä ja oppimaan
oivaltavat niksit sienten valmistamisesta ja käsittelystä.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään torstaina 4.9. klo 17 – 20.
- Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö Turussa, Yliopistonkatu 33 G, 3.krs.
- Hinta: Peruslippu 42 €, marttajäsenen lippu 35 €.
- Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
- Lisätiedot: essi.rajapolvi@martat.fi / 044 3215 650
Ilmoittautuminen
- Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu 29.8.
Yhteistyössä
