5.4. Sushit ja sushibowlit-ruokakurssi / Pori
Maki, temaki, tataki ja nigiri ovat tavallisimipia susheja.
Sushi on Japanissa kansallisruokaa, täällä Euroopassa siitä on viime vuosina tullut myös todella suosittua.
Sushi sai alkunsa satoja vuosia sitten Japanissa kalan säilömisestä. Suolattu kala asetettiin keitetyn riisin sisälle
ja sen jälkeen se painettiin tiukkaan kivillä, jotta saatiin luotua ilmatiivis säilytysmenetelmä. Tuolloin sushin alkuaikoina vain riisin sisään säilötty kala syötiin, riisikuoren syöminen tuli kuvioihin paljon myöhemmin.
Nykyisin sushi on trendikästä ruokaa, mutta myös terveellistä ja sen tekeminen on hauskaa. Jokainen voi varioida omanlaisensa sushit. Alussa voi aloittaa vaatimattomasti ja kun innostus kasvaa, voi siirtyä vaativimpiin ja erikoisempiin resepteihin.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 5.4. klo 17-20
- Paikka: Lounais-Suomen Marttojen opetuskeittiö Porissa, Valtakatu 7 C.
- Sisältö: Opetus ja ruokailu ja kotiin viemisiksi herkulliset ohjeet ja mukavat muistot.
Ilmoittautuminen
- Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 30.3.
Lisätiedot
- sari.raininko@martat.fi / 044 7743 428