Lounais-Suomen Mediamartat

Mediamartat ovat vapaaehtoisia marttoja, jotka kouluttavat marttayhdistyksiä martat.fi-sivujen käytössä ja yhdistysten omien sivujen tekemisessä martat.fi-sivulle. Mediamartat ovat jaettu omille alueilleen, joissa he auttavat alueeseensa kuuluvien yhdistysten nettivastaavia yhdistyssivujen luomisessa ja käytössä.

 

Voit pyytää tapaamista mediamartan kanssa täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tapaaminen sovitaan suoraan yhdessä mediamartan kanssa. Tapaaminen voidaan järjestää esim. kahvilaan tai yhdistyksen kokoontumispaikkaan. Mediamartta ei tee sivuja yhdistykselle, vaan jokaisella yhdistyksellä on oltava oma yhdistyssivuvastaava sekä tunnukset sivujen muokkaamista varten.

 

Käyttäjätunnuksien tilaaminen

Mikäli yhdistykselläsi ei vielä ole käyttäjätunnusta martat.fi:hin, tilaa tunnus yhdistyksellesi osoitteesta tunnukset@martat.fi. Kerro viestissä edustamasi yhdistyksen nimi sekä yhdistyksen yhteystiedot. Koska tunnus on yhdistyskohtainen eikä henkilökohtainen, suosittelemme teitä luomaan henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen sijaan yhdistykselle oman sähköpostiosoitteen.

 

Haluaisitko itse ryhtyä mediamartaksi tai tietää lisää?

Ota yhteyttä Lounais-Suomen Marttojen järjestökoordinaattoriin Maarit Hatakkaan kuullaksesi lisää: maarit.hatakka@martat.fi.