Jäsenmerkki on hopeinen ja halkaisijaltaan 25 mm.

Järjestömerkit

 

Hopeinen runsaudensarvien ja lehtikiehkuroiden ympyröimä M-kirjain on järjestön jäsenmerkki. Sitä voi käyttää vain järjestön jäsen. Jäsenmerkin voi ostaa omasta piiristä tai Marttaliitosta. Jäsenmerkin hinta on  22 €


Puheenjohtajan nuija on yhdistyksen nykyisen puheenjohtajan merkki. Merkki periytyy yhdistyksessä puheenjohtajalta toiselle. Merkin voi ostaa omasta piiristä tai Marttaliitosta. Puheenjohtajan nuijan hinta on 23,00 €.


Vapaaehtoistoimijan merkki on emaloitu ja siinä on marttajärjestön logo. Merkin voi ostaa omasta marttapiiristä tai Marttaliitosta. Merkin hinta on 18 €. Lisätietoa vapaaehtoistoimijan merkistä löytyy täältä.


Vuosimerkit

10-vuotismerkki on oksidoitua hopeaa, 20-, 30- ja 40-vuotismerkit ovat patinoitua hopeaa, ja 50-, 60- sekä 70-vuotismerkeissä runko on hopeaa ja pinta on kullattu. Vuosimerkkien malli on sama, vain vuosiluku muuttuu.

Vuosimerkin voi ostaa omasta piiristä tai Marttaliitosta. On kuitenkin suositeltavaa, että marttayhdistys hankkii 30 vuoden jäsenyyden jälkeen vuosimerkit kiitokseksi pitkäaikaisille jäsenille.

Vuosimerkkien hinnat: 10–40 -vuotismerkit 40 € / kpl, 50-vuotismerkki 50 €, 60-vuotismerkki 60 € ja 70-vuotismerkki 130,00 €.


Lisätietoa merkeistä löytyy järjestöasut ja tunnukset sivulta. Merkkiasioihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä järjestösihteeriimme sähköpostitse jarjestosihteeri@martat.fi.