Jäsenmerkki on hopeinen ja halkaisijaltaan 25 mm.

Järjestömerkit

Tässä lyhyesti tietoa järjestömerkeistä. Tarkempaa tietoa asiasta löytyy järjestöasut ja tunnukset sivulta.


Jäsenmerkki Hopeinen runsaudensarvien ja lehtikiehkuroiden ympyröimä M-kirjain on järjestön jäsenmerkki. Sitä voi käyttää vain järjestön jäsen. Jäsenmerkin voi ostaa omasta piiristä tai Marttaliitosta. Jäsenmerkin hinta on  21,10 €


Puheenjohtajan nuija on yhdistyksen nykyisen puheenjohtajan merkki, mikä periytyy yhdistyksessä puheenjohtajalta toiselle. Merkin voi ostaa omasta piiristä tai Marttaliitosta. puheenjohtajan nuijan hinta on 23,00 €.


Vapaaehtoistoimijan merkkissä on marttajärjestön logo ja se on emaloitu. Merkin voi ostaa omasta marttapiiristä ta Marttaliitosta. Sen hinta on 18€. Lisätietoa vapaaehtoistoimijan merkistä löytyy sivuiltamme.


Vuosimerkit

10 vuotta oksidoitua hopeaa, 20, 30 ja 40 vuotta patinoitua hopeaa, ja 50, 60 sekä 70 vuotta runko hopeaa, jonka pinta on kullattu. Vuosimerkkien malli on sama, vain vuosiluku muuttuu.

Vuosimerkin voi ostaa itse omasta piiristä tai Marttaliitosta. On kuitenkin suositeltavaa, että marttayhdistys hankkii 30 vuoden jäsenyyden jälkeen vuosimerkit kiitokseksi pitkäaikaisille jäsenille.

Vuosimerkkien 10-50 vuotta hinnat ovat 40,00 €/ merkki, 60 vuotta 50€ ja 70 vuotta merkin hinta on 130,00 €.


Marttaliitossa merkkiasioihin liittyen voi olla yhteydessä järjestösihteeriimme. Sähköposti jarjestosihteeri@martat.fi