Kaipaisitko elämääsi uusia ystäviä tai pientä piristystä arkeen? Tervetuloa Ystäväkahvilaan etäyhteydellä!

Lapsiperheille ja ikäihmisille suunnatut luontoaiheiset Ystäväkahvilat järjestetään syys-lokakuussa 2020 poikkeuksellisesti internetin välityksellä. Etä-Ystäväkahvilan osallistujilla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin sekä osallistua ohjattuun yhdessäoloon. Ystäväkahvilan tavoitteita ovat muun muassa hyvän olon luominen, vuorovaikutuksen mahdollistaminen sekä yksinäisyyden ja eriarvoisuuden ehkäiseminen. Tule kokeilemaan uudenlaista yhdessäoloa turvallisesti. Vietetään mukava hetki toistemme seurassa.

Ystäväkahviloiden toteuttajina toimivat Martat yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Mikäli tahdot toimia vapaaehtoisena, katso ilmoittautumisohjeet sivun alalaidasta. Toimiaksesi vapaaehtoisena sinun ei tarvitse olla Marttojen jäsen, vaan kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita luomaan hyvän mielen tapahtumaa.

Älä kursaile – Nähdään Ystäväkahvilassa!

Ystäväkahviloiden aikataulu ja paikkakunnat

Ystäväkahviloiden aikataulu syksylle 2020 julkaistaan tällä sivulla syyskuun alussa.

Vapaaehtoiseksi Ystäväkahvilaan?

Haluaisitko olla tekemässä hyvän mielen tapahtumaa? Nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus, sillä kutsumme sinut mukaan vapaaehtoiseksi etäyhteydellä järjestettävään Ystäväkahvilaan!

Etsimme nyt vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä mukaan Etä-Ystäväkahvilan toteutukseen. Sinun ei tarvitse olla digitaituri, tärkeämpää on kiinnostus luoda iloa ja hyvää mieltä muille. Vapaaehtoisuus on lyhytkestoista, tapahtumapäivään sidottua. Vapaaehtoisena olet tärkeässä roolissa ohjaamassa Ystäväkahvilan keskustelua yhdessä piirin työntekijän kanssa.

Oletko opiskelija? Voit osallistua Ystäväkahvilan vapaaehtoistoimintaan ja samalla tienata opintopisteitä. Mikäli olet kiinnostunut opintopisteistä, olethan yhteydessä sähköpostitse.