Käsityöt ja askartelu

Tee koristeita ja käsitöitä omaksi iloksi tai vaikka lahjaksi. Itsetehdyt lahjat ovat arvokkaita ja kestävät vuodesta toiseen. Itsetehtykin lahja voi olla helppo ja nopea toteuttaa.

Villalangan jämät ja keräyspaperit hyötykäyttöön

Tee joka kodista löytyvistä materiaaleista ihania koristeita, joilla voit koristella myös lahjapaketteja ja muita joululahjoja. Lahjapussin voit taiteilla melkein mistä tahansa paperista ja sanomalehdestä.

Piparilakki

Hauska piparilakki yhdistää kaksi joulun olennaista elementtiä: tonttulakin ja piparkakun. Helppo ja nopea tehdä - samalla voit tehdä pieniä pipareita koristeeksi tai koristella vaikka oman joulupaidan.

Ohjeeseen

Muita jouluun sopivia askarteluohjeita

Näy pimeässä! Heijastinpipo ja -lapaset

Heijastin on lahja, jolla näytät, että välität toisesta ihmisesta ja hänen turvallisuudestaan. Varmista, että käyttämäsi heijastinkangas täyttää heijastimelle määrätyt vaatimukset.

Ohjeeseen

Tuo joulu kotiisi vaivattomasti

Joulutunnelma on mahdollista luoda hyvin pienin ja yksinkertaisin muutoksin. Erilaisten jouluvalojen ja kynttiläasetelmien avulla saat sisustettua kodin jouluiseksi hetkessä. Ihanaa jouluista tuoksua saat, kun pistelet sitrushedelmiin kokonaisia neilikoita.

Anna lahjaksi yhdessäoloa ja aikaa

Lahjan arvo määräytyy sen takana olevan ajatuksen kautta. Välillä se voi olla mittaamattoman arvokas, vaikka lahja itsessään ei olisi maksanutkaan mitään. Kiireisessä maailmassa yhteinen aika ja kokemukset ovat korvaamattomia.

Lahjakortti