Kauha&Kukkaro kursseilla kokataan yhdessä. Ohjeista löytyy niin perusruokaa kuin haasteellisempaakin kokeneemmalle kokille. Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Kauha&Kukkaro – kokkausta keskiviikkoisin ovat avointa kurssitoimintaamme, tule mukaan. Tuo ystäväsinkin, muista ilmoittaututua viimeistään keskiviikkoa edeltävänä perjantaina. Kurssit pidetään vaihdelleen piirin kotitalouskeskuksella Kokkolassa (Vingenkatu 15 A) tai eripuolilla piirin toiminta-aluetta.

13.9. klo 18–21 Kauha&Kukkaro kurssi: Parasta perunasta kurssilla valmistamme mm. perunalettuja savusiikamoussen kera, perunagnocchit täyteläisellä tomaattikastikkeella, perunacarrya, perunapitsaa ja jälkiruoaksi perunasuklaakakkua.

siika27.9. klo 18–21 Kauha&Kukkaro kurssi: Sieniruokia ja -leivonnaisia kurssilla tehdään kantarelli-pinaattikeittoa, suppilovahverorisottoa, rouskurieskaa, tattipiirakkaa, rousku-omenasalaattia ja tattilättyjä.

11.10. klo 18–21 Kauha&Kukkaro kurssi: Maistuvaa arkiruokaa

25.10. klo 18–21 Kauha&Kukkaro kurssi: Etiopian herkut

8.11. klo 18–21 Kauha&Kukkaro kurssi: Suomi 100 vuotta juhlaMENU

Jaa sivu