Ladataan Tapahtumat
Päivämäärä
13.02.
Aika
17:30 - 19:00
Tapahtuman tyyppi
Kurssi tai Koulutus
Tapahtuman aihe
asuminen
Toteutustapa
Verkossa
Kohderyhmä
Aikuiset, Avoin kaikille, Martat, Seniorit

Asumisen valmennuskurssi – mahdollisuuksia ja ratkaisuja 55+ vuotiaille

55 ja risat- hyvä aika alkaa päivittää asumisasioita yhdessä läheisten kanssa!

Koti on aina se paras paikka, tuumaa moni. Kotisi ja maailmasi sen ympärillä muuttuvat ajan myötä.

Ajan kulumisen voi huomata jo silloin, kun esimerkiksi omat vanhemmat alkavat pohtia asumisvaihtoehtojaan. Asumista on hyvä päivittää tulevaisuus mielessään. Kun toimii hyvissä ajoin, on aikaa nauttia omaan asumiseen tehtyihin päivityksiin. Hyvä asuminen lähtee omista ja mahdollisen puolison yksilöllisistä toiveista.

Verkkokurssisarjalla käydään läpi nykyisen asunnon toimivuutta, pohditaan tulevaisuuden asumisen tarpeita ja toiveita, saadaan tietoja ja vinkkejä jatkotoimista. Osallistujat tekevät itselleen oman asumisen suunnitelman kurssisarjan aikana.

Valmennuskurssi toteutetaan Teams-etäyhteydellä 4 peräkkäisenä maanantaina helmi-maaliskuussa klo 17:30-19:00. Kurssin päivämäärät ovat 13.2, 20.2., 27.2 ja 6.3.

Ilmoittaudu mukaan lisää osallistuja -painikkeen kautta. Saat ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lisätietoja tilaisuuksien sisällöistä sekä teams-kokouslinkin, joka säilyy samana kaikki 4 valmennuskertaa. Ilmoittautumisesta tulee vahvistus sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan!

 

1