Ladataan Tapahtumat

Martan koti ja keittiö/ Kas kas kasviksia 22.9.2020 Marttalassa

Kas kas kasviksia -ruokakurssilla saat täsmävinkkejä ja monipuolisia ruokaohjeita arjen ruokamenun suunnitteluun ja ruokien valmistukseen. Ruokakurssilla opit, kuinka aloitat kasvispainotteiseen ruokavalioon siirtymisen. Kurssin jälkeen tiedät myös, kuinka korvaat lihan kokonaan kasviksilla – turvallisesti ja monipuolisesti syöden.

Kas kas kasviksia -kurssilla saat vinkkejä tuttujen ruokien muunteluun kasvisruoaksi ja ideoita uusiin ruokiin ja raaka-aineisiin. Tule mukaan hakemaan innostusta ja ideoita!

Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.  Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat Kas kas kasviksia- ruokaohjekirjasen kotiin vietäväksi.

Lisätietoja Taina Pirkola p. 050 556 1851

Hinta 35 €, martoille 30 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä (ei pankkikorttimahdollisuutta) tai mukaan saatavalla laskulla.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita/astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.

Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja jäljellä / Tickets left:

1

Sijainti kartalla

Aloitusaika
22.09. klo 17:00
Lopetusaika
22.09. klo 20:00
Paikka
Kajaaninkatu 36 90100 Oulu
Tapahtuman tyyppi
, , ,