Ladataan Tapahtumat
Päivämäärä
28.02.
Aika
17:00 - 20:00
Tapahtuman tyyppi
Kurssi
Tapahtuman aihe
arkiruoka, Ruoka ja ravitsemus
Toteutustapa
Kasvokkain
Kohderyhmä
Avoin kaikille
Paikka
Kajaaninkatu 36
Oulu, 90100 Suomi
Puhelin:
0413118802

Martan koti ja keittiö, Miesliesi – kurssi isille (miespuoliselle läheiselle) ja pojille ti 28.2

Haluatko olla oman keittiösi mestarikokki? Marttojen Miesliesi-kurssilla tehdään hyvää ruokaa mukavassa porukassa. Kokin taidot kehittyvät, kun kurssilla valmistetaan ja maistellaan terveellisiä herkkuja. Kurssilta saa mukaan ruokaohjeet ja paljon käytännön vinkkejä. Niiden avulla on helppo jatkaa kokkailua kotona ja ladata lautasille väriä ja makua.

Lisätietoja Heli Similä p. 041 311 8802

Hinta 40 €, martoille 35 €. Hinta sisältää isän (miespuolisen läheisen) ja pojan, toisesta pojasta 5 € lisämaksu. Mainitse ilmoittautumisen lisätiedoissa lapsen nimi ja ikä.  Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä tai pankkikorttilla. 

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita /astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

 

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta.  Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ollessa täynnä, voit varata varapaikan lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen pohjois-pohjanmaan@martat.fi.  Mikäli kurssilta vapautuu paikka, olemme sinuun yhteydessä.

 

Paikkoja jäljellä / Tickets left:

1