Ladataan Tapahtumat

Suomalaiset sapakset 24.11.2020 Marttalassa

Sapakset ovat suomalainen versio tapaksista, pienistä espanjalaista suupaloista. Sapakset pohjautuvat suomalaiseen ruokaperinteeseen, ne valmistetaan kotimaisista raaka-aineista, kuten kalasta, marjoista, vihanneksista, juureksista ja sienistä. Sapakset sopivat tarjoiltavaksi cocktailjuhlissa, glögilasillisen kyytipoikana tai illallisen alkupaloina.  Kurssilla valmistamme erityyppisiä sapaksia ja kokoamme herkullisen spapaspöydän. Kurssilaiset saavat useita ruokaohjeita kotiin vietäväksi.  Kurssi sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun.

Lisätietoja Taina Pirkola p. 050 566 1851

Hinta 35 €, martoille 30 €. Maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä (ei pankkikorttimahdollisuutta) tai mukaan saatavalla laskulla.

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päällä (voit tuoda myös oman).  Ota halutessasi mukaan myös rasioita/astioita siltä varalta, että ruokia jää kotiinvietäväksi.

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kurssia.

Peruminen vähintään 3 päivää aikaisemmin ennen kurssia, muuten perimme kurssimaksun. Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja jäljellä / Tickets left:

1

Sijainti kartalla

Aloitusaika
24.11. klo 17:00
Lopetusaika
24.11. klo 20:00
Paikka
Kajaaninkatu 36 90100 Oulu
Tapahtuman tyyppi
, , , , ,