Aarnin inkiväärishotti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2018/09/aarni2.jpg
Aarnin inkiväärishotti
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Junnukokki
- Juomat
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Maidoton
Valmistusohje
1 sitruuna (100g)
100 -150 g tuoretta inkivääriä
7 dl vettä
- Kuori ja pilko inkivääri pieniksi paloiksi.
- Pese ja viipaloi sitruuna.
- Laita ainekset kattilaan ja anna kiehua pienellä lämmöllä noin 50 minuuttia.
- Anna jäähtyä hetken.
- Siivilöi puhtaaseen astiaan.
Säilytä puhtaassa astiassa jääkaapissa ja nauti aamuisin 4-5 cl annoksina. Inkiväärishotti säilyy noin viikon.
Katso video
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus