Valmistusohje

1 sitruuna (100g)
100 -150 g tuoretta inkivääriä
7 dl vettä

  1. Kuori ja pilko inkivääri pieniksi paloiksi.
  2. Pese ja viipaloi sitruuna.
  3. Laita ainekset kattilaan ja anna kiehua pienellä lämmöllä noin 50 minuuttia.
  4. Anna jäähtyä hetken.
  5. Siivilöi puhtaaseen astiaan.

Säilytä puhtaassa astiassa jääkaapissa ja nauti aamuisin 4-5 cl annoksina. Inkiväärishotti säilyy noin viikon.

Lue lisää Kasvista poikien pöytään -kampanjasta täältä!

Katso video

Kommentit (3)

  1. Mäkin olen ymmärtänyt, ettei inkiväärille eikä varsinkaan sitruunalle tee hyvää keittäminen.

    Meidän ohjeessa raastetaan 100g (kuorittua) inkivääriä ja kaadetaan sen joukkoon litra kiehuvaa vettä (hunajaa maun mukaan)
    Seoksen jäähdyttyä siivilöidään raaste pois ja puristetaan joukkoon yhden sitruunan mehu.
    Säilyy jääkaapissa kaksi viikkoa.

  2. Itse teen saman mutta keittämättä
    kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sitten juodaan

  3. Kiitos hyvästä ohjeesta. Itse lorautin mukaan hieman hunajaa keittämisen jälkeen. Sitä jäin miettimään että kestääkö kaikki inkiväärin terveysvaikutukset todella 50 min keittämisen?

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu