Valmistusohje

2 appelsiinia tai
2 dl appelsiinimehua
1/2 dl öljyä
4 rkl soijakastiketta
2 tl inkivääriä
2 tl sitruunapippuria (suolatonta)
¾ dl hunajaa
½ sitruunaa

  1. Pese appelsiinit hyvin.
  2. Raasta toisen appelsiinin kuori ja purista molemmista mehu.
  3. Lisää mehun ja raastetun kuoren joukkoon öljy, soijakastike, inkivääri, pippuri ja hunaja.
  4. Viipaloi puolikas sitruuna ja lisää viipaleet marinadiin ja sekoita.

 

Ainesosat

  • 2 dl
    Täysmehu, appelsiinitäysmehu
  • 4 rkl
    Maustekastike, soijakastike
  • 1/2 dl
    Rypsiöljy
  • 2 tl
    Mustapippuri
  • 2 tl
    Inkivääri, jauhettu
  • 3/4 dl
    Hunaja
  • 1/2 kpl
    Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen

Reseptin ravintosisältö

Energia 226 kcal/annos
  • Rasva 11.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Proteiini 1.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 29.6 g
  • Sokerit 26.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 1065.4 mg
  • Kalsium 29.6 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 23.9 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu