Valmistusohje

2 rkl sitruunamehua
1 tl raastettua inkivääriä
1 tl suolaa
2 isoa kypsää avokadoa
100 g pähkinärouhetta

1. Lisää sitruunamehu, inkivääri ja suola kulhoon ja sekoita hyvin.
2. Lisää kuutioitu avokado ja sekoita varovasti.
3. Anna marinoitua huoneen lämmössä 20 minuuttia. Ripottele päälle pähkinärouhetta.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 4.2 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 14.2 mg
  • Natrium 292.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 2 g
  • Sokerit 1.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.9 g
  • Proteiini 3.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Rasva 10.6 g