Avokadokastike
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/img_1278.jpg
-
Avainsanat:
- Dipit ja marinadit
- Kastikkeet
- Kasvisruoat
Valmistusohje
2 kpl avokadoa
2 dl kermaviiliä
2 rkl sitruunan tai limen mehua
(ripaus suolaa)
1. Halkaise avokadot, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha kulhoon.
2. Lisää muut aineet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- Rasva 12.7 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 3.4 g
- Proteiini 2.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 6.5 g
- Sokerit 2.7 g
- Kuitu, kokonais- 1.8 g
- Natrium 32 mg
- Kalsium 67 mg
- Rauta 0.3 mg
- C-vitamiini 8.8 mg
Ainesosat
-
2 kplavokadoa
-
0.1 gsuolaa (ripaus)
-
1/3 dlsitruunan tai limen mehua
-
2 dlkermaviiliä
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus