Valmistusohje

2 kpl avokadoa
2 dl kermaviiliä
2 rkl sitruunan tai limen mehua
(ripaus suolaa)

1. Halkaise avokadot, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha kulhoon.
2. Lisää muut aineet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.

Ainesosat

  • 0.1 g
    suolaa (ripaus)
  • 1/3 dl
    sitruunan tai limen mehua
  • 2 dl
    kermaviiliä
  • 2 kpl
    avokadoa

Reseptin ravintosisältö

Energia 143 kcal/annos
  • Rasva 12.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.4 g
  • Proteiini 2.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.5 g
  • Sokerit 2.7 g
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Natrium 32 mg
  • Kalsium 67 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 8.8 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu