Valmistusohje

2 kpl avokadoa
2 dl kermaviiliä
2 rkl sitruunan tai limen mehua
(ripaus suolaa)

1. Halkaise avokadot, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha kulhoon.
2. Lisää muut aineet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 12.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.4 g
  • Proteiini 2.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.5 g
  • Sokerit 2.7 g
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Natrium 32 mg
  • Kalsium 67 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 8.8 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus