Valmistusohje

2 kpl avokadoa
2 dl kermaviiliä
2 rkl sitruunan tai limen mehua
(ripaus suolaa)

1. Halkaise avokadot, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha kulhoon.
2. Lisää muut aineet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 143 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 12.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.4 g
  • Proteiini 2.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.5 g
  • Sokerit 2.7 g
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Natrium 32 mg
  • Kalsium 67 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 8.8 mg
Jaa sivu