Valmistusohje

2 kypsää banaania
2,5 dl kaura- tai ruishiutaleita
1 dl kuivattuja karpaloita tai rusinoita
0,5 tl kanelia tai kardemummaa

  1. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää soseeseen kaikki loput ainekset.
  2. Muotoile massasta palloja ja laita leivinpaperille.
  3. Paista 175 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Vinkki! Nauti joko välipalana, retkellä tai vaniljajäätelön kanssa jälkiruokana.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 2.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.9 g
  • Sokerit 8.9 g
  • Kuitu, kokonais- 2.2 g
  • Natrium 0.8 mg
  • Kalsium 17.5 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 3.1 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*