Valmistusohje

1/2 kg tomaattia
pienehkö kesäkurpitsa
200 g  viipaloitavaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
tuoretta basilikaa
1/2 tl   suolaa
1/2 tl   mustapippurirouhetta

  1. Viipaloi tomaatit, kurpitsa ja juusto ohuiksi viipaleiksi.
  2. Lado viipaleet kerroksittain uunivuokaan, väliin tuoretta basilikaa, suolaa ja pippuria.
  3. Paista 175°C:ssa uunissa noin 15 minuuttia.

    Tarjoa tuoreen, hyvän leivän kanssa.

Ainesosat

  • 500 g
    tomaattia
  • 200 g
    kesäkurpitsaa (pienehkö)
  • 200 g
    viipaloitavaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
  • 3 rkl
    tuoretta basilikaa
  • 1/2 tl
    suolaa
  • 1/2 tl
    mustapippurirouhetta

Reseptin ravintosisältö

Energia 187 kcal/annos
  • C-vitamiini 28.6 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • Kalsium 317.3 mg
  • Natrium 797.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Sokerit 6.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.3 g
  • Proteiini 10.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.1 g
  • Rasva 12.6 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu