Valmistusohje

1/2 kg tomaattia
pienehkö kesäkurpitsa
200 g  viipaloitavaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
tuoretta basilikaa
1/2 tl   suolaa
1/2 tl   mustapippurirouhetta

  1. Viipaloi tomaatit, kurpitsa ja juusto ohuiksi viipaleiksi.
  2. Lado viipaleet kerroksittain uunivuokaan, väliin tuoretta basilikaa, suolaa ja pippuria.
  3. Paista 175°C:ssa uunissa noin 15 minuuttia.

    Tarjoa tuoreen, hyvän leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 12.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.1 g
  • Proteiini 10.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.3 g
  • Sokerit 6.7 g
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Natrium 797.1 mg
  • Kalsium 317.3 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 28.6 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus