Brie-salaatti vadelmavinegretillä

G
5 annosta

Valmistusohje

1 ruukku salaattia
1 ruukku rucolaa tai viinisuolaheinää
1 kurkku
150 g brie-juustoa               
0,5 dl siemensekoitusta

  1. Pese salaatti ja revi se laakealle vadille. Huuhtele rucola tai viinisuolaheinä ja lisää vadille.
  2. Pilko kurkku paloiksi ja viipaloi briejuusto. Lisää ne salaattiin.
  3. Ripottele pinnalle siemeniä ja tarjoa vadelmavinegretin kanssa.

Katso ohje vadelmavinegrettiin tästä.

Hiilijalanjälki
0.66 kg CO2 ekv
  • Energia 142 kcal/annos
  • Rasva 10.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.5 g
  • Proteiini 10 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.8 g
  • Sokerit 1.5 g
  • Kuitu, kokonais- 1.5 g
  • Natrium 178.9 mg
  • Kalsium 189.1 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 8.1 mg

Testattu Marttakeittiössä