Valmistusohje

10 hengen annos

n. 1 kg valkokaalia
4 (300 g) sipulia
3–4 valkosipulin kynttä
2 l kanalientä
n. 400 g kypsää broileria (grillattua tai paistettua)
(3 maustekurkkua)
hienonnettua tilliä

1. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit.
2. Lisää kasvikset kiehuvaan kanaliemeen ja kypsennä vähintään puoli tuntia.
3. Lisää kypsät pienet broilerinpalat, suikaloitu maustekurkku ja tillisilppu.
4. Mausta keitto tarvittaessa.

Ainesosat

  • 1000 g
    Valkokaali, keräkaali
  • 300 g
    Sipuli
  • 12 g
    Valkosipuli
  • 20 dl
    Kanaliemi, laimennettu
  • 400 g
    Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton
  • 4 rkl
    Tilli, tuore

Reseptin ravintosisältö

Energia 124 kcal/annos
  • C-vitamiini 41 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 72 mg
  • Natrium 1450.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Sokerit 5.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.2 g
  • Proteiini 13.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Rasva 4.3 g
Jaa sivu