Valmistusohje

10 hengen annos

n. 1 kg valkokaalia
4 (300 g) sipulia
3–4 valkosipulin kynttä
2 l kanalientä
n. 400 g kypsää broileria (grillattua tai paistettua)
(3 maustekurkkua)
hienonnettua tilliä

1. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit.
2. Lisää kasvikset kiehuvaan kanaliemeen ja kypsennä vähintään puoli tuntia.
3. Lisää kypsät pienet broilerinpalat, suikaloitu maustekurkku ja tillisilppu.
4. Mausta keitto tarvittaessa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 124 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 4.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
  • Proteiini 13.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.2 g
  • Sokerit 5.8 g
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Natrium 1450.7 mg
  • Kalsium 72 mg
  • Rauta 1 mg
  • C-vitamiini 41 mg
Jaa sivu