Valmistusohje

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 parsakaali (n. 400g)
2 rkl öljyä
n. 300 g broilerin fileesuikaleita
½ tl kurkumaa
1 tl paprikajauhetta
300 g täysjyväpastaa
8 dl vettä
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
2 dl pakasteherneitä
n. 70g tuoretta tai pakaste pinaattia
mustapippuria myllystä

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele parsakaali, nuppu osa hieman suuremmiksi paloiksi kuin varsi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää broilerit ja paista hetki.
  2. Lisää sipulit, kurkuma ja paprikajauhe. Kääntele ja lisää tarvittaessa samalla tilkka vettä. Lisää kattilaan parsakaalit, pasta, vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla välillä sekoittaen noin 8 minuuttia.
  3. Lisää vielä herneet, pinaatti sekä mustapippuria myllystä, kääntele ja anna tekeytyä vielä pari minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 470 kcal/annos
  • C-vitamiini 106.1 mg
  • Rauta 4.9 mg
  • Kalsium 112.1 mg
  • Natrium 588.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 10.2 g
  • Sokerit 3.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 70.4 g
  • Proteiini 33.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
  • Rasva 10.2 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*