Broileri-parsakaalipasta
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/10/one-pot-kana-parsakaalipasta.jpg
Valmistusohje
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 parsakaali (n. 400g)
2 rkl öljyä
n. 300 g broilerin fileesuikaleita
½ tl kurkumaa
1 tl paprikajauhetta
300 g täysjyväpastaa
8 dl vettä
1 kasvis- tai kanaliemikuutio
2 dl pakasteherneitä
n. 70g tuoretta tai pakaste pinaattia
mustapippuria myllystä
- Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele parsakaali, nuppu osa hieman suuremmiksi paloiksi kuin varsi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää broilerit ja paista hetki.
- Lisää sipulit, kurkuma ja paprikajauhe. Kääntele ja lisää tarvittaessa samalla tilkka vettä. Lisää kattilaan parsakaalit, pasta, vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla välillä sekoittaen noin 8 minuuttia.
- Lisää vielä herneet, pinaatti sekä mustapippuria myllystä, kääntele ja anna tekeytyä vielä pari minuuttia.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- C-vitamiini 106.1 mg
- Rauta 4.9 mg
- Kalsium 112.1 mg
- Natrium 588.2 mg
- Kuitu, kokonais- 10.2 g
- Sokerit 3.8 g
- Hiilihydraatti erotuksena 70.4 g
- Proteiini 33.4 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
- Rasva 10.2 g
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
Ainesosat
-
1 kplSipuli
-
14 gValkosipuli
-
400 gParsakaali
-
2 rklRypsiöljy
-
300 gBroileri, rintafilee, nahaton
-
1 tlPaprika
-
300 gMakaroni, täysjyvä
-
1 kplKasvisliemikuutio
-
100 gHerne
-
70 gPinaatti