Café au lait

G
2 annosta

Valmistusohje

kahdelle

2 dl vettä
2 rkl kahvijauhetta (espressoa)
2 dl maitoa
sokeria

1. Valmista kahvi tavalliseen tapaan.
2. Kuumenna maito kiehuvaksi.
3. Kaada kuppeihin yhtä aikaa kuuma maito ja kahvi.
4. Mausta sokerilla.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Hiilijalanjälki
0.21 kg CO2 ekv
  • Energia 93 kcal/annos
  • Rasva 1.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.1 g
  • Proteiini 4.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19 g
  • Sokerit 10.7 g
  • Natrium 47 mg
  • Kalsium 136.7 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 1.1 mg