Cantaloupemelonia mustapippurilla
		https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2021/12/Marttaliitto_SantaMaria_cantaloupemeloni_vaaka_H.jpg
		
		Cantaloupemelonia mustapippurilla
- 
				
					Avainsanat:
				
														
 - Arjen helpot
 - Gluteeniton
 - Kananmunaton
 - Kasvikset
 - Kasvis
 - Maidoton
 - Salaatit
 - Vegaaninen
 - Välipalat
 
Valmistusohje
1 cantaloupe-meloni
mustapippuria myllystä
- Puolita meloni ja kaiverra sisus. Leikkaa puolikkaat melonit siivuiksi. Leikkaa siivuihin leveyssuunnassa useampi viilto. Liikuta veistä hedelmälihan ja kuoren alla, jolloin saat paloja melonista. Rouhi mustapippuria päälle.
 
Tiesitkö? Cantoloupe-melonin sesonki Espanjassa ja Ranskassa ulottuu kesäkuulta lokakuulle.
Ravintosisältö / annos
- Energia 19 kcal
 - Rasva 0.1 g
 - Proteiini 0.6 g
 - Hiilihydraatti erotuksena 3.6 g
 - Sokerit 3.7 g
 - Kuitu, kokonais- 0.9 g
 - Natrium 7.2 mg
 - Kalsium 18 mg
 - Rauta 0.3 mg
 - C-vitamiini 23.4 mg
 
Pääraaka-aineet
- 
								1 kplMeloni, verkkomeloni/cantaloupemeloni, kuorittu