Cantaloupemelonia mustapippurilla
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2021/12/Marttaliitto_SantaMaria_cantaloupemeloni_vaaka_H.jpg
Cantaloupemelonia mustapippurilla
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Maidoton
- Salaatit
- Vegaaninen
- Välipalat
Valmistusohje
1 cantaloupe-meloni
mustapippuria myllystä
- Puolita meloni ja kaiverra sisus. Leikkaa puolikkaat melonit siivuiksi. Leikkaa siivuihin leveyssuunnassa useampi viilto. Liikuta veistä hedelmälihan ja kuoren alla, jolloin saat paloja melonista. Rouhi mustapippuria päälle.
Tiesitkö? Cantoloupe-melonin sesonki Espanjassa ja Ranskassa ulottuu kesäkuulta lokakuulle.
Ravintosisältö
- Energia 19 kcal/annos
- Rasva 0.1 g
- Proteiini 0.6 g
- Hiilihydraatti erotuksena 3.6 g
- Sokerit 3.7 g
- Kuitu, kokonais- 0.9 g
- Natrium 7.2 mg
- Kalsium 18 mg
- Rauta 0.3 mg
- C-vitamiini 23.4 mg
Pääraaka-aineet
-
1 kplMeloni, verkkomeloni/cantaloupemeloni, kuorittu