Cantaloupemelonia mustapippurilla

G
4 annosta

Valmistusohje

1 cantaloupe-meloni
mustapippuria myllystä

  1. Puolita meloni ja kaiverra sisus. Leikkaa puolikkaat melonit siivuiksi. Leikkaa siivuihin leveyssuunnassa useampi viilto. Liikuta veistä hedelmälihan ja kuoren alla, jolloin saat paloja melonista. Rouhi mustapippuria päälle.

Tiesitkö? Cantoloupe-melonin sesonki Espanjassa ja Ranskassa ulottuu kesäkuulta lokakuulle.

  • Energia 19 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Proteiini 0.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.6 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 7.2 mg
  • Kalsium 18 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 23.4 mg