Valmistusohje

1 cantaloupe-meloni
mustapippuria myllystä

  1. Puolita meloni ja kaiverra sisus. Leikkaa puolikkaat melonit siivuiksi. Leikkaa siivuihin leveyssuunnassa useampi viilto. Liikuta veistä hedelmälihan ja kuoren alla, jolloin saat paloja melonista. Rouhi mustapippuria päälle.

Tiesitkö? Cantoloupe-melonin sesonki Espanjassa ja Ranskassa ulottuu kesäkuulta lokakuulle.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0.1 g
  • Proteiini 0.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.6 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 7.2 mg
  • Kalsium 18 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 23.4 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*