Valmistusohje

1,5 dl cashewpähkinöitä
vettä liotukseen
1-1,5 dl vettä
1 rkl hunajaa tai agavesiirappia
ripaus kardemummaa

  1. Liota pähkinöitä vedessä noin ½ tuntia. Siivilöi ja huuhtele pähkinät.
  2. Laita tehosekoittimeen pähkinät, vesi ja mausteet. Vatkaa kuohkeaksi.
  3. Jos haluat värillistä kermaa, lisää sekoitusvaiheessa esim. 1–2 rkl mustikoita tai punajuurimehua.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 0.1 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 14.5 mg
  • Natrium 3.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.1 g
  • Proteiini 3.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.6 g
  • Rasva 9.2 g