Valmistusohje

1,5 dl cashewpähkinöitä
vettä liotukseen
1-1,5 dl vettä
1 rkl hunajaa tai agavesiirappia
ripaus kardemummaa

  1. Liota pähkinöitä vedessä noin ½ tuntia. Siivilöi ja huuhtele pähkinät.
  2. Laita tehosekoittimeen pähkinät, vesi ja mausteet. Vatkaa kuohkeaksi.
  3. Jos haluat värillistä kermaa, lisää sekoitusvaiheessa esim. 1–2 rkl mustikoita tai punajuurimehua.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 126 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 0.1 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 14.5 mg
  • Natrium 3.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Sokerit 3.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.1 g
  • Proteiini 3.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.6 g
  • Rasva 9.2 g
Jaa sivu