Cashewkerma

G
5 annosta

Valmistusohje

1,5 dl cashewpähkinöitä
vettä liotukseen
1-1,5 dl vettä
1 rkl hunajaa tai agavesiirappia
ripaus kardemummaa ja vaniljasokeria

  1. Liota pähkinöitä vedessä noin tunti. Siivilöi ja huuhtele pähkinät.
  2. Laita tehosekoittimeen pähkinät, vesi ja mausteet. Vatkaa kuohkeaksi.
  3. Jos haluat värillistä kermaa, lisää sekoitusvaiheessa esim. 1–2 rkl mustikoita tai punajuurimehua.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.06 kg CO2 ekv
  • Energia 127 kcal/annos
  • Rasva 9.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.6 g
  • Proteiini 3.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.3 g
  • Sokerit 3.9 g
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Natrium 3.8 mg
  • Kalsium 14.5 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 0.1 mg