Valmistusohje

4-5 porkkanaa
2 omenaa
1 dl paahdettuja, rouhittuja maapähkinöitä

Kastike:
1 tuore chili
pieni purkillinen ananasmurskaa
2 rkl soijakastiketta
1/2 sitruunan mehu
2 valkosipulinkynttä

1. Raasta kuoritut porkkanat ja omenat karkeaksi raasteeksi.
2. Lisää joukkoon maapähkinärouhe.
3. Leikkaa chili halki ja ota siemenet pois. Hienonna chili erittäin hienoksi ja sekoita ananasmurskaan.
4. Mausta murska vielä soijakastikkeella, sitruunamehulla ja murskatuilla valkosipulinkynsillä.
5. Sekoita kastike raasteisiin ja anna salaatin maustua hetki ennen tarjoilua.

 

Reseptin ravintosisältö

Energia 194 kcal/annos
  • C-vitamiini 25.8 mg
  • Rauta 1.6 mg
  • Kalsium 53.1 mg
  • Natrium 545.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.3 g
  • Sokerit 18.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 29.5 g
  • Proteiini 6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.2 g
  • Rasva 7.8 g
Jaa sivu