Chilisuola ja hedelmät

G
6 annosta

Valmistusohje

2 tl sormisuolaa
1 tl chilihiutaleita

Tuoreita hedelmiä, kuten cantaloupemelonia, mangoa, ananasta

  1. Rouhi morttelissa chili ja suola hienoksi.
  2. Tarjoile chilisuola haluamasi hedelmien, esimerkiksi tuoreen cantaloupemelonin, ananaksen tai mangon, kera.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0 kg CO2 ekv
  • Energia 30 kcal/annos
  • Rasva 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.7 g
  • Sokerit 6.2 g
  • Kuitu, kokonais- 1.2 g
  • Natrium 793.1 mg
  • Kalsium 17 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 25.6 mg