Valmistusohje

1 rkl öljyä
½–1 tl currya
1 ½ dl pikariisiä
1 l vettä
2 kalaliemikuutiota
ripaus musta- tai valkopippurirouhetta
250 g pakastekasvissuikaleita
1 pkt pakasteseitiä (400 g)
1 dl tuoretta korianteria

  1. Kaada öljy kattilaan, sekoita curry ja riisi joukkoon. Kuullota hetki. Lisää vesi, liemikuutiot ja ripaus pippurirouhetta. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää kattilaan kasvissuikaleet. Anna kiehua hetki.
  3. Paloittele sulanut pakastekala, ripottele pinnalle hiukan suolaa ja lisää kattilaan.
  4. Anna keiton kiehua sen verran, että riisi on napakan kypsää.
  5. Tarkista maku. Lisää pinnalle silputtua korianteria.

Ainesosat

  • 1 rkl
    Rypsiöljy
  • 3/4 tl
    Mausteet, currya
  • 1 1/2 dl
    Riisi tumma
  • 10 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1/4 tl
    Mustapippuri
  • 250 g
    Pakastekasvissekoitus, juuressekoitus
  • 400 g
    Seiti, pakaste
  • 1 dl
    Korianterin lehdet
  • 2 kpl
    Kalaliemikuutio

Reseptin ravintosisältö

Energia 260 kcal/annos
  • Rasva 5.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Proteiini 20.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 34 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Kuitu, kokonais- 3.5 g
  • Natrium 931.6 mg
  • Kalsium 50 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 12.1 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu