Valmistusohje

1 rkl öljyä
½–1 tl currya
1 ½ dl pikariisiä
1 l vettä
2 kalaliemikuutiota
ripaus musta- tai valkopippurirouhetta
250 g pakastekasvissuikaleita
1 pkt pakasteseitiä (400 g)
1 dl tuoretta korianteria

  1. Kaada öljy kattilaan, sekoita curry ja riisi joukkoon. Kuullota hetki. Lisää vesi, liemikuutiot ja ripaus pippurirouhetta. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää kattilaan kasvissuikaleet. Anna kiehua hetki.
  3. Paloittele sulanut pakastekala, ripottele pinnalle hiukan suolaa ja lisää kattilaan.
  4. Anna keiton kiehua sen verran, että riisi on napakan kypsää.
  5. Tarkista maku. Lisää pinnalle silputtua korianteria.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 260 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 5.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Proteiini 20.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 34 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Kuitu, kokonais- 3.5 g
  • Natrium 931.6 mg
  • Kalsium 50 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 12.1 mg
Jaa sivu